Neymars VM-bøddel undskylder: Jeg forsvarede mit land

05/07/2014 05:19

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Colombias forsvarsspiller Juan Zuniga havde ingen planer om at skade Neymar, da han i de sidste minutter af fredagens VM-kvartfinale satte knæet i ryggen på den brasilianske angriber.

Det hårde drøn kostede Neymar en brækket ryghvirvel og resten af VM-slutrunden, og Juan Zuniga er ked af tacklingen. Det er, hvad der sker i kampens hede, lyder det.

- Vi ville gerne score, og det var en hård kamp. Brasiliens opdækning var stærk. Jeg håber ikke, at det er noget alvorligt. Lad os bede til Gud. Det var ikke min mening at skade ham. Jeg forsvarede mit lands farver, siger colombianeren.

- På banen forsvarer jeg min trøje, mit land, men jeg regnede ikke med, at han ville brække en ryghvirvel. Han er et stort talent i Brasilien og i resten af verden, tilføjer Juan Zuniga.

Tacklingen fandt sted to minutter før slutfløjt i kvartfinalen, som Brasilien vandt 2-1. Neymar måtte bæres fra banen, og landsholdslægen kunne senere konstatere, at den unge FC Barcelona-spiller er nødt til at holde sig i ro i nogle uger.

Brasilien jagter landets sjette VM-trofæ, og Neymars VM-exit er et hårdt slag for holdet. Angriberen har været den afgørende spiller i frontkæden for de gulklædte sydamerikanere og har scoret fire mål.

Tirsdag skal Brasilien møde Tyskland i semifinalen.

/ritzau/Reuters