NFL-legende er æresgæst i dansk Super Bowl

AutoC Park i Randers danner for andet år i træk rammen om Mermaid Bowl - finalen om det danske mesterskab i amerikansk fodbold.

Opgøret, hvor finaledeltagerne endnu ikke er fundet, spilles 11. oktober, og arrangørerne fortæller i en pressemeddelelse, kampen skal overværes af en dansk NFL-legende.

Den tidligere kicker Morten Andersen, der spillede 25 sæsoner i NFL og er ligaens mest scorende spiller med 2544 point, kigger forbi.

- Vi er meget glade for - og stolte over - at en af de største danske sportsstjerner, der også er manden, som har haft størst betydning for amerikansk fodbolds store fremgang herhjemme, kommer til byen.

- Han kaster bestemt ekstra glans over arrangementet, siger formand i Randers Thunder AFC, Jens Lind, om Morten Andersen.

Mermaid Bowl 2014 arrangeres af Randers Thunder American Football Club i samarbejde med Randers Eventsekretariat, Randers Talent & Elite, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) og Randers FC.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip