NFL-slutspil: Dallas Cowboys vinder på stærk slutspurt

Dallas Cowboys er for første gang siden sæsonen 2009 med i slutspillet i amerikansk fodbold, og håbet om at gå hele vejen til Super Bowl lever endnu.

I søndagens sene kamp i den såkaldte wildcard-runde besejrede holdet fra Texas foran sit hjemmepublikum Detroit Lions 24-20 efter at have været bagud indtil få minutter før tid.

Med knap tre minutters spilletid tilbage havnede et kast fra quarterback Tony Romo i hænderne på Terrance Williams, som løb bolden over stregen til sit andet touchdown i opgøret. Det var samtidig første gang, at Dallas tog føringen i kampen.

Modstanderne fra Detroit Lions begyndte ellers kampen bedst og så længe ud til at skulle få sin første sejr i slutspillet siden 1991. Undervejs var holdet foran med både 14-0 og 20-7.

Dallas Cowboys møder næste søndag Green Bay Packers på udebane. Cowboys har vundet Super Bowl fem gange. Holdet triumferede senest i 1995.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip