NFL vil udvide til Tyskland

Amerikansk fodbold og i særdeleshed den professionelle NFL-liga er blevet et stort emne i Europa.

NFL har allerede spillet kampe i London. Nu skal der flere til, og samtidig vil ligaen udvide til Tyskland, Mexico og på længere sigt Kina.

Det oplyser NFL på ligaens egen hjemmeside sent torsdag aften.

Ifølge Mark Waller, som er NFL's direktør for internationale opgaver, ville NFL have haft fire ligakampe i London, hvis ikke England skulle være vært for VM i rugby til efteråret.

London får tre NFL-kampe i begyndelsen af sæsonen og de er alle udsolgt. 40.000 tilskuere har købt billet til alle tre kampe, og det fortæller NFL-organisationen, at den kan regne med en fast fan-base, som vil købe sæsonkort, hvis man lægger et NFL-hold i London permanent.

Det vil sandsynligvis komme i 2022.

- Vi skal nu finde ud af, hvor vi vil udvide. Hvordan kommer vi videre i Mexico, Canada og Kina. Jeg tror, at vi har konkluderet, at Brasilien og Tyskland er vores næste markeder, siger Mark Waller.

Ifølge nyhedsbureauet AFP, sigter NFL efter at arrangere grundspilskampe i Tyskland i 2017. Det skulle først og fremmest være i Frankfurt eller Düsseldorf, men Berlin og München er også nævnt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip