NHL: Frederik Andersen storspillede i Ducks-sejr

02/12/2014

Med 32 redninger fra 34 forsøg var den danske ishockeymålmand Frederik Andersen en vigtig brik for Anaheim Ducks, som natten til tirsdag dansk tid vandt 3-2 hjemme over Boston Bruins i NHL.

Frederik Andersen blev efterfølgende kåret til kampens bedste spiller.

Anaheim Ducks topper i øjeblikket Pacific Division, og holdet er på tredjepladsen af alle hold i hele NHL.

En danskerscoring blev det til, da Arizona Coyotes sejrede med 5-2 ude over Edmonton Oilers. Mikkel Bødker scorede til 4-1 i anden periode, og han blev desuden noteret for en assist ved 3-1-målet i samme periode. Bødker blev kåret til kampens næstbedste spiller.

Arizona Coyotes ligger nummer seks og dermed næstsidst i Pacific Division. I den samlede NHL-tabel er Bødkers hold blot nummer 23 af 30 hold.

Hos Montreal Canadiens kunne en tredje dansker Lars Eller også glæde sig over en sejr, da han sammen med holdkammeraterne vandt 4-3 ude over Colorado Avalanche.

Lars Eller scorede ikke selv, men han blev noteret for en vigtig assist i forbindelse med Montreal Canadiens' 3-3-scoring i anden periode.

Montreal Canadiens er ligesom Ducks også godt kørende i NHL. Holdet er på andenpladsen i Atlantic Division og på andenpladsen i hele NHL.