Nicki Bille: Jeg har ikke planer om Rosenborg-exit

Den danske landsholdsangriber Nicki Bille har ingen planer om at forlade den norske topklub Rosenborg.

Norske Adresseavisen skrev ellers tidligere torsdag, at Rosenborg vil forsøge at sælge den kontroversielle angriber i januars transfervindue.

- Jeg har ingen planer om at forlade klubben, og jeg har ikke hørt noget om, at Rosenborg har noget uafklaret med mig. Jeg har det rigtig godt i byen og i klubben, siger Nicki Bille til avisens hjemmeside.

Ifølge avisen er der to årsager til, at Rosenborg vil af med Nicki Bille. Dels er den 25-årige dansker alt for svingende i sine præstationer på banen, og dels har der været for mange forstyrrende episoder uden for banen.

Nicki Bille indrømmer, at han torsdag har haft et møde med klubbens sportslige leder, Erik Hoftun.

- Jeg har snakket med Erik i dag, men jeg vil ikke sige, hvad vi har talt om, siger danskeren og svarer følgende på spørgsmålet om, hvorvidt salgshistorien har været oppe at vende på mødet:

- Det vil jeg ikke kommentere. Det er en avis, som fortæller dette og ikke Rosenborg. Havde det været RBK, som havde sagt det, så ville jeg have noget at forholde mig til.

Nicki Bille er en af de største profiler i Tippeligaen, og han er også yderst populær hos tilhængerne og i de norske medier.

Men han har haft en turbulent debutsæson i norsk fodbold. Blandt andet rev han sin trøje i stykker under 0-1-nederlaget til Sandnes i april.

Der har også været en episode med værtshusuorden - en episode, han måtte beklage efterfølgende.

/ritzau/

 

Dagens Gossip