Nicki Bille ønsker at starte forfra

Den danske fodboldspiller Nicki Bille Nielsen har været meget i medierne det sidste halvandet år.

Ikke blot fordi han scorede 24 mål i 50 kampe for den norske topklub Rosenborg, men også fordi han har været involveret i adskillige uheldige episoder både på og udenfor banen.

Han har haft episoder med druk-skandaler i både Trondheim og København, og på banen rev han sin klubtrøje i stykker, da han tilsyneladende var uenig i, at han skulle skiftes ud i en kamp for Rosenborg.

Derfor ville han begynde forfra i nye rammer.

- Jeg synes, at der har været en tendens til, at medierne går op i alt, hvad der ikke handler om fodbold, og jeg må indrømme, at jeg var rigtigt træt af det, og jeg kunne mærke, at jeg ikke gad det mere.

- Derfor synes jeg, at det er en frisk start at komme her til, siger han til hjemmesiden d'bold.dk om sit skift til Evian.

- Jeg ville væk fra Rosenborg, men det krævede, at der er noget interesse. Jeg havde ikke sat min agent til at søge efter noget nyt. Jeg ville ikke til en dårligere klub end Rosenborg, fortsætter han.

Den danske angriber slår også fast, at han var glad for klubben fra Trondheim, men der var kommet for meget fokus på andre ting end fodbold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip