Nicki Billes boss efter møde: Jeg mangler mere overblik

Nicki Bille Nielsen har tirsdag været til møde med Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun, for at give sin version af en bytur i påsken.

Hoftun har dog endnu ikke besluttet, om den 26-årige angriber får lov til at fortsætte i den norske klub.

- Jeg havde en lang samtale med Nicki, og jeg har fået hans version af sagen. Der er en forskel på det, medierne har skrevet, og det han selv fortæller.

- Vi må have det fulde overblik, siger Erik Hoftun ifølge vg.no efter mødet, der også havde deltagelse af Rosenborgs personalechef Trond Alstad og spillerkoordinator Harald Pedersen.

Tidligere på tirsdagen håbede Erik Hoftun på, at han kunne få sagen ud af verden senest onsdag, men det er nu tvivlsomt.

- Jeg håber ikke, at jeg skal bruge al for lang tid på det, siger Hoftun.

Politiet i København anholdt Nicki Bille natten mellem skærtorsdag og langfredag, hvor fodboldspilleren sparkede til en parkeringsautomat og en cykel.

Politiet hævder, at angriberen senere bed en af politiets betjente i armen, efter at han var blevet sprøjtet med peberspray i ansigtet.

Danskeren skulle ifølge vg.no have sagt, at der lå private årsager bag raseriudbruddet. Samtidig skulle han have erkendt, at han er gået amok på billetautomaten og cyklen. Nicki Bille har også forklaret, at han ikke var særlig beruset.

Ifølge hjemmesiden skulle Nicki Bille være uforstående over for, at han skulle have bidt en politimand i armen.

Den danske angriber har foreløbig fået at vide, at han ikke må udtale sig til medierne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip