Nicki kaldte Mette Frederiksen for "skodsæk": Nu har han fået en bøde, som skal brændes

07/09/2014 16:18

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Tilbage i december sidste år måtte den socialdemokratiske beskæftigelsesminister lægge Facebookprofil til en skarp bemærkning fra en vred mand, der nu har fået en bøde på 1500 kroner for at overtræde straffeloven. Det skriver tv2.dk.

"SKOD SÆK!!! Må din røv klø og dine arme være for korte!!!!!!".

Ordene kom fra den 28-årige kontanthjælpsmodtager, Nicki Florager, som var rasende over en ændring i reglerne om kontanthjælp, som reducerede hans offentlige indkomst med 6000 kroner om måneden. 

Læs ogsåMette Frederiksen scorer skuespillers eksmand: - Vi nyder vores kærlighed

- Det er skrevet i vrede og frustation. Men det er så lang tid siden, jeg skrev det, og sagen er først blevet lavet for en måned siden, så det er ren tidsfordriv, at de giver mig bøden, siger Nicki Florager, som ikke fortryder sin ytring på Mette Frederiksens officielle side på Facebook, til tv2.dk.

Nicki Florager har modtaget en bøde på 1500 kroner, fordi Midt- og Vestsjællands Politi mener, han har forbrudt sig mod straffelovens paragraf 121, som bl.a. dækker over fornærmende tiltale.
  
Men bøden bliver ikke betalt, fortæller Nicki Florager, som hellere går i fængsel end at punge ud for sin ugerning.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Jeg er ligeglad med bøden. For mig er den bare optænding til brændeovnen. For først tager Mette Frederiksen mine penge, og nu vil hun have flere. Og dem giver jeg hende ikke, siger Nicki Florager til tv2.

Efter bøden kom ind af den 28-årige kontantmodtagers brevsprække, har han haft et billede af Mette Frederiksen med ordene ""SKOD SÆK!!! Må din røv klø og dine arme være for korte!!!!!!" som profilbillede på sin Facebookprofil.

       Se Facebookprofilen her:       

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Opslag af Nicki Florager Schmidt.