Nicolai Jørgensen er bitter over hurtige Juventus-mål

Skrevet af admin

|

28/11/2013

Dagens topnyheder

Olof Mellberg havde lige udlignet til 1-1, og FC København lugtede en stor overraskelse mod Juventus i Champions League.

Italienerne scorede dog to hurtige mål på tre minutter kort efter Mellbergs scoring, og så tabte FCK med 1-3.

- Jeg er lidt utilfreds med, at Juventus fik et mål så hurtigt efter vores 1-1-mål. Men det er, hvad der sker i fodbold. Vi vidste godt, at det blev svært, siger Nicolai Jørgensen.

Arturo Vidal scorede alle tre mål for Juventus - to af dem efter klodsede straffespark begået af først Lars Jacobsen og siden Mellberg.

- Jeg har en lidt bitter fornemmelse, fordi jeg føler, at hvis vi bare kunne have holdt den lidt længere og ikke have lavet det straffespark til 2-1, så synes jeg faktisk ikke, at de skabte de helt store gennembrud.

- Så det var lidt ærgerligt, mener Nicolai Jørgensen.

FCK satser nu på at lave et godt resultat i Parken og gå videre til Europa League via tredjepladsen. Det kræver en god præstation mod Real Madrid i den sidste gruppekamp 10. december i Parken.

- Real Madrid er jo stensikkert videre. Så spørgsmålet er, hvilket hold de stiller med. Vi er ubesejrede i Parken, og det har vi planer om at fortsætte med at være.

- Lige meget hvad for et hold og hvilken spiller, du er, så er det ikke nemt at spille i Parken. Der er mange store spillere, der ikke har spillet gode kampe derinde, så det bliver en sjov kamp, siger Nicolai Jørgensen.

/ritzau/