Nicolai Jørgensen føler sig i fantastisk form

Nicolai Jørgensen var på ny kampafgørende, da FC København søndag aften besejrede Hobro på udebane.

FCK-profilen scorede kampens første mål og var igennem hele kampen en af københavnernes bedste spillere.

- Det var dejligt at score, og jeg føler mig virkelig skarp i øjeblikket. Jeg bliver bedre og bedre hele tiden, og jeg er tæt på at ramme min topform. Det er længe siden, at jeg har følt mig i så god fysisk form, siger Nicolai Jørgensen.

I august måned vandt Hobro 3-0 over FCK i Parken, og derfor følte gæsterne, at de havde en revanche til gode mod oprykkerne.

- Den kamp, vi tabte i Parken, var forfærdelig. Det var den dårligste FCK-kamp, jeg har været med til, så vi følte helt sikkert, at vi havde en revanche til gode.

- Vi vidste det blev svært, men det var fantastisk at se, at vores hold er i så god form. Selvom vi spillede en hård Europa League-kamp i torsdags, så havde vi meget energi, og det var godt at se, siger Nicolai Jørgensen.

Cheftræner Ståle Solbakken var også fint tilfreds med kampen, hvor især en indskiftning i anden halvleg afgjorde kampen.

- Vi spillede virkelig godt den første halve time, men så ramte vi en dårlig periode efter pausen. Derfor satte vi Christian Poulsen på banen for at få ro på holdet, og det lykkedes meget godt, hvor vi også fik scoret til 2-0, siger Ståle Solbakken, som havde ros til dagens modstander.

- Hobro har et godt hold, som er godt organiseret. De har en god fysik, og de er gode på dødbolde, og det er altså ikke tilfældigt, at de kun har tabt tre kampe i denne sæson. Jeg ser slet ikke Hobro som nedrykningskandidater, siger han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip