Nicolai Jørgensen har et specielt forhold til Brugge

FC København-angriberen Nicolai Jørgensen vender torsdag aften tilbage til Club Brugges hjemmebane Jan Breydel Stadion, som han har et lidt specielt forhold til.

For to år siden scorede FCK-profilen en enkelt gang, da københavnerne vandt 3-2 og spillede sig videre i Champions League-kvalifikationen.

- Det var faktisk mit første mål for FCK, siger Nicolai Jørgensen, der få uger forinden var skiftet til FCK fra tyske Bayer Leverkusen.

Efter en times spil udlignede angriberen til 1-1, men FCK kom hurtigt bagud med 1-2, inden Christian Bolanos og Cesar Santin i slutfasen sendt københavnerne videre med en scoring hver.

- Det var en fantastisk kamp, som var spændende indtil sidste sekund. Man kunne godt håbe på lidt mindre spænding den her gang, siger Nicolai Jørgensen.

Den 23-årige angriber vil være tilfreds med uafgjort torsdag aften, men han slår fast, at FCK går efter sejren.

- Vi har kigget meget på dem og forberedt os bedst muligt.

- Det bliver en svær kamp, for det er et hold med gode individualister.

- De har et godt hold hele vejen rundt, men det er ikke på godt forsvarsspil, at de vinder deres kampe. Det er deres offensiv, der er stærkest. Så vi skal ud at true dem - dybt og i mellemrummene, siger Nicolai Jørgensen.

Det belgiske hold slog tidligere på sæsonen Brøndby ud af Europa League-kvalifikationen efter to sejre på sammenlagt 5-0.

Club Brugge topper Europa Leagues gruppe B med fire point - samme pointtal som Torino - mens FCK har tre point efter de to første gruppekampe. Finske Helsinki er uden point.

Kampen mellem Brugge og FCK fløjtes i gang klokken 21.05.

/ritzau/

 

Dagens Gossip