Nicolai Jørgensen: Hobro bliver svære at lægge ned

FC København-profilen Nicolai Jørgensen regner med, at FCK-spillerne skal arbejde hårdt for sagen, hvis de søndag klokken 17 skal slå oprykkerne fra Hobro.

Hobro møder op i Telia Parken med en frisk sejr over Brøndby, mens FCK for en uge siden måtte nøjes med 2-2 mod FC Vestsjælland.

Det uafgjorte resultat mod FCV kan være et tegn på, at Nicolai Jørgensen og holdkammeraterne tog lidt for løst på Superligaen midt imellem kampene mod FC Dnipro i Champions League-kvalifikationen. Men det vil ikke ske igen.

- Jeg tror, at vi efter Vestsjælland-kampen i sidste uge godt er klar over, at vi skal være til stede 100 procent fra start af.

- Hobro bliver ikke nogen walk over. De har lige slået Brøndby og kommer med selvtillid, så det bliver en svær kamp, siger Nicolai Jørgensen til FCK's hjemmeside.

Hobro er af flere eksperter spået til nedrykning, men oprykkerne har vundet to af holdets tre første kampe i Superligaen.

- Det er utrolig flot af Hobro. En overraskende start af dem i Superligaen. Det kan jeg ikke have andet end stor respekt for.

- Det er også derfor, at jeg siger, at det bliver en svær kamp. Vi skal ikke undervurdere dem i hvert fald.

- Men vi har god mentalitet, vi har god vilje, og så spiller vi på hjemmebane, og der plejer vi at spille godt fodbold. Og følger vi det taktiske oplæg, så er jeg sikker på, at vi ikke kommer til at lave en gentagelse af sidste uges præstation, siger Nicolai Jørgensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip