Nicolai Jørgensen starter inde mod Real Madrid

Godt nyt for FC København.

Nicolai Jørgensen er blevet klar til aftenens vigtige Champions League-gruppekamp i Parken mod Real Madrid.

Opgøret er med til at bestemme FCK's skæbne i Europa. Offensiv-spilleren har på det seneste været ude med en forstrækning, men er blevet meldt klar til storkampen. Han starter i angrebet sammen med Igor Vetokele.

Sidstnævnte er lidt af en overraskelse fra start. Vetokele har scoret pænt med mål i Superligaen, men belgieren er stort set blevet overset i Champions League-sammenhæng hidtil.

Nicolai Jørgensen var en af tre FCK-spillere, der var tvivlsom til kampen. De andre to var Rurik Gislason, som har døjet med læggen, og Daniel Braaten, der har været udfordret af en fiberskade.

Gislason er ligeledes blevet kampklar og indtager højrekanten fra start. Braaten er derimod ikke med - hverken på banen eller på bænken.

Med en sejr over Real Madrid snupper FCK tredjepladsen i gruppe B og dermed en billet til 1/16-finalerne i Europa League. Uafgjort kan være nok, hvis Juventus på samme tid på udebane vinder over tyrkiske Galatasaray.

Et nederlag til FCK er lig med farvel og tak til europæiske kampe i denne sæson. FCK kan under ingen omstændigheder snuppe gruppens andenplads, der giver adgang til 1/8-finalerne i Champions League.

Alt det skal Real Madrid ikke tænke over. Spanierne er allerede sikret førstepladsen i gruppen.

FCK's holdopstilling ser ud som følger (4-4-1-1):

Johan Wiland - Lars Jacobsen, Olof Mellberg, Ragnar Sigurdsson, Pierre Bengtsson - Rurik Gislason, Claudemir, Thomas Delaney, Youssef Toutouh - Nicolai Jørgensen - Igor Vetokele.

/ritzau/

 

Dagens Gossip