Nielsen og Markussen mødes i ringen i december

Datoen for den længe ventede boksekamp mellem danskerne Rudy Markussen og Patrick Nielsen lader til at være faldet på plads.

Både Ekstra Bladet og BT erfarer, at kampen bliver bokset 12. december i Brøndby Hallen. Billetterne til kampen forventes allerede at blive sat til salg torsdag.

Optakten til et møde mellem de to danskere har været lang og fyldt med en masse mudderkast. Nu glæder begge boksere sig over, at kampen endelig er fastlagt.

- Rudy kan snakke alt det, han vil, men nu er han nødt til at bakke sine ord op. Han kaldte mig ud, han afbrød mit pressemøde, og det kommer han til at fortryde.

- Jeg er for hurtig, for stærk og for dygtig. Rudy er bare en gammel hulemand, og 12. december sender jeg ham tilbage til stenalderen, siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Han får svar på tiltale af sin modstander.

- Den her kamp kommer på det perfekte tidspunkt for mig. Jeg håber for Patrick, at han træner hårdt, for jeg har forberedt mig i lang tid og vil være 100 procent klar, siger Markussen til samme avis.

En af knasterne i forhandlingerne om kampen har været den tilladte kampvægt, som angiveligt er blevet fastlagt til maksimalt 78 kilo.

38-årige Rudy Markussen har bokset 42 kampe i sin karriere og vundet 39.

Statistikken for 24-årige Patrick Nielsen siger 28 kampe med 27 sejre til følge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip