Nigeria-træner: Vi fortjente ikke at tabe

Skrevet af admin

|

30/06/2014

Dagens topnyheder

Det nigerianske landshold gav Frankrig en helt lige kamp og var uheldige med at tabe mandagens 1/8-finale ved VM med 0-2.

Det mener Nigerias landstræner, Stephen Keshi, som frem for alt ærgrer sig over den måde, de franske scoringer opstod på. For ved begge lejligheder var der nigerianske spillere ufrivilligt involveret.

Det første faldt efter en sjælden fejl af den velspillende målmand Vincent Enyeama, mens det andet var et selvmål af Joseph Yobo.

- Når du ser, at dit hold spiller god fodbold og forsøger at gøre, hvad du har bedt om, så er det bittert, når det hele pludselig vender, og du ender med at tabe kampen. Jeg mener ikke, vi fortjente at tabe på den måde, men det er, hvad der sker i fodbold, siger Stephen Keshi.

At afrikanerne tidligt i kampen fik en scoring af Emmanuel Emenike underkendt, er kun med til at øge ærgrelsen i det tabende holds lejr.

- Jeg vil meget gerne vide, hvorfor dommeren annullerede det mål. Det blev ikke vist på storskærmen, og det var en skam, siger Stephen Keshi.

Tv-billederne antydede, at Emenike lige akkurat havde sneget sig ind i offside-position, inden han prikkede bolden i nettet.

Nederlaget i 1/8-finalen er en tangering af Nigerias bedste VM-resultat. To gange tidligere er landet røget ud af VM på samme stadie af turneringen.

Det skete i første gang i 1994, da holdet tabte 1-2 til Italien, og igen fire år senere, da man blev slået 4-1 af Danmark.

/ritzau/Reuters