Nigerianer anholdt ved sit eget bryllup: Afsløret af sønderjysk giftefoged

En 22-årig nigeriansk mand mødte i går op hos giftefogeden i Sønderborg sammen med en 44-årig tysk kvinde for at blive viet. Men i stedet for blomster, ris og vielsesringe endte den lykkelige dag  i håndjern på bagsædet af en politibil for den nigerianske mand. 

Han havde medbragt et tysk opholdsbevis i form af et plastikkort, men giftefogeden undrede sig over, at kortet var en del tykkere end normalt og efter at have nærstuderet det, blev politiet kontaktet. De konkluderede, at opholdstilladelsen var falsk, og i dag blev den 22-årige giftesyge nigerianer fremstillet i grundlovsforhør, hvor han var mistænkt for dokumentfalsk. 

- Han forklarede, at han bor i Tyskland, hvor han har mødt den 44-årige kvinde. For nylig mødte han nogle landsmænd på banegården i Dortmund, der fortalte ham, at de godt kunne skaffe dokumenter, så han kunne blive gift med sin kæreste, siger Jannie Dahl Nøhr, der er anklager i sagen.

I grundlovsforhøret kom det frem, at nigerianeren havde papirer på sig med et andet navn, end det han præsenterede for giftefogeden. Der opstod derfor en del forvirring om, hvem manden egentlig er. Han blev derfor varetægtfængslet i fire uger, så myndighederne kan klarlægge hans identitet.

- Nu skal vi have undersøgt papirene og fundet ud af, hvem han er, for der var en del forvirring og modstridende forklaringer i retten, og det er derfor, han blev varetægtsfængslet så længe, siger Jannie Dahl Nøhr. 

Da den nigerianske mand blev spurgt, hvorfor han ville gifte sig i Danmark fremfor Tyskland, var der en helt simpel forklaring.

Han troede det var lettere. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip