Nigerias landstræner: Sejren er til Afrika

Efter en tung start på VM havde Afrika en stor lørdag, hvor Ghana først spillede 2-2 mod frygtindgydende Tyskland, og hvor Nigeria derefter besejrede Bosnien med 1-0.

Og Nigerias træner Stephen Keshi tilegner den vitale sejr til hele Afrika, hvor folk har haft svært ved at tro på den succes ved VM. Specielt efter at Nigeria åbnede turneringen med en skidt præstation og 0-0 mod Iran.

- Vi vandt, og sammen med Ghanas resultat er det her godt for hele kontinentet, siger Stephen Keshi ifølge nyhedsbureauet AFP.

- I Afrika er der ingen, der levner os en chance. De siger, at resultatet mod Iran er det værste nogensinde, men vi så Iran mod Argentina, og hvis ikke Argentina havde haft Messi, så ville det være blevet samme resultat, mener han.

Nu er "Super Eagles" med fire point i en gunstig position i Gruppe F, hvor holdet kæmper med Iran om den anden billet til 1/8-finalerne. Iranerne har blot et point før sidste runde, så Nigeria har alle kort på hånden.

- Jeg har aldrig været i tvivl om, at vi ville klare os, hvis bare spillerne var klar til at yde en indsats. Spillerne viste karakter og spillede i et højere tempo mod Bosnien, lyder det fra en tilfreds Stephen Keshi.

Gruppe F bliver afgjort på onsdag, hvor Nigeria møder Argentina, mens Iran samtidig tager imod allerede udslagne Bosnien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip