Niki Zimling bliver udlejet til FSV Frankfurt

Den tidligere danske landsholdsspiller Niki Zimling er blevet lejet ud fra Mainz til FSV Frankfurt fra 2. Bundesligaen. Aftalen gælder resten af sæsonen.

Det bekræfter begge klubber. Handlen kom i stand lige op til deadline for det tyske transfervindue, der lukkede klokken 18.

- Vi er stolte af, at vi kort før transfervinduets lukning sikrede os Niki Zimling. Det glæder os, at Niki Zimling er en erfaren spiller, og vi er sikre på, at han kan finde sin gamle form frem hos os og hjælpe os med de kommende opgaver, siger Clemens Krüger, der er administrerende direktør i FSV Frankfurt.

Midtbanespilleren har ikke været på banen i denne sæson for Mainz. Kun i 0-3-nederlaget til Bayern München i september har danskeren siddet på bænken.

Han er glad for, at FSV Frankfurt tør give ham chancen.

- Jeg takker klubben for denne mulighed, og jeg vil gøre alt for at tilbagebetale den tillid, siger Niki Zimling.

30-årige Zimling skiftede til Mainz i januar 2013. I hele sidste sæson var han udlejet til Ajax.

FSV Frankfurt er ikke at forveksle med Eintracht Frankfurt, der spiller i Bundesligaen. FSV Frankfurt er en del af bundstriden i Tysklands næstbedste fodboldrække. Holdet har lidt over halvvejs i turneringen fem point ned til nedrykningsstregen.

Niki Zimling har spillet 24 kampe for A-landsholdet. Han var senest i aktion for snart to år siden i en kamp mod England.

/ritzau/

 

Dagens Gossip