Nikolaj Jacobsen vinder heldigt i Rhein-Neckar-debut

Den danske håndboldtræner Nikolaj Jacobsen er resultatmæssigt kommet fint fra land som træner for den tyske bundesligaklub Rhein-Neckar Löwen.

Topklubben vandt søndag ligapremieren på hjemmebane med de knebne cifre 24-23 over Magdeburg, men spillet skal blive meget bedre, hvis klubben igen i denne sæson skal blande sig i kampen om det tyske mesterskab.

Med Niklas Landin på mål og debutanten Mads Mensah Larsen på venstre back leverede storfavoritterne en usikker præstation foran eget publikum.

Gæsterne, der havde Jannik Green mellem målstængerne, førte med 11-8 ved pausen, og det var først i kampens slutfase, at Nikolaj Jacobsens tropper trak fra og tog de ventede to point.

- Jeg er tilfreds med sejren, men ikke tilfreds med præstationen. Det var en heldig og ikke særlig smuk sejr. Vi havde en god målmand. Man ser, at der stadig ligger meget arbejde foran os, siger Nikolaj Jacobsen til klubbens hjemmeside.

Mads Mensah Larsen fik en blandet debut for Rhein-Neckar Löwen og blev noteret for en enkelt træffer.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip