Nikolaj Markussen om VM-chancer: Det ser ikke lyst ud

Når man er 2,11 meter høj og vejer 107 kilo, så er man svær at komme udenom. Alligevel har håndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson ikke set Nikolaj Markussens vej i de første to kampe ved Totalkredit Cup.

Den høje bagspiller, der også fik begrænset spilletid i mandagens testkamp mod Sverige i Malmø, fik hverken spilletid i fredagens 36-26-sejr over Slovenien i Odense eller lørdagens 29-30-nederlag til Island i Aalborg.

I stedet har Nikolaj Markussen måtte se Michael Damgaard løbe med både spilletid, mål og roser på venstre back, når stjernen Mikkel Hansen er blevet aflastet.

Derfor er Nikolaj Markussen da heller ikke særlig optimistisk omkring at blive en af de 16 spillere, der kommer med til VM i Qatar, der begynder i næste uge.

Spørgsmål: Hvordan vurderer du dine muligheder for at komme med til VM?

- Det er klart, at når jeg ikke har spillet de seneste to kampe og også fik meget begrænset spilletid i den første kamp, så ser det ikke særligt lyst ud, siger Skjern-spilleren.

Nikolaj Markussen gik sidste år glip af EM på hjemmebane, da han blev alvorligt skadet før slutrunden.

Han håber på spilletid i søndagens afsluttende kamp ved Totalkredit Cup mod Sverige i Aarhus, men optimismen er til at overskue.

- Jeg har kunnet følge træningerne og har set, at jeg ikke har været en del af planerne fra start. Så er det svært at ændre så meget på det, siger han.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson, der i øjeblikket arbejder med en trup på 18 spillere, vil vente med at udtale sig om Nikolaj Markussens VM-muligheder.

- Vi har jo mange spillere til rådighed, og det er begrænset, hvor mange backs vi kan spille med.

- Men jeg vil ikke sige så meget om det nu. Vi kigger på det, og så træffer vi en beslutning, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip