Nøgen mand på stoffer kørte gravid forlovet ihjel

Lotte Sørensen

|

24/09/2013

Dagens topnyheder

Lisa Smith var gravid i syvende måned med hendes og John Cerutos tredje barn. Men en januarmorgen havde hun voldsomme mavesmerter, og det australske par fra Woodville Park kørte til sygehuset.

Køreturen kostede Lisa Smith og hendes ufødte søn livet, for John Ceruto var kraftig påvirket af det alkohol, han havde drukket aftenen forinden, og det methamfetamin, han havde taget. Han kørte 128 km/t, hvor fartgrænsen var 50, og kørte ind i en elmast. Det skriver news.com.au.

Læs også: Mystisk nøgenløber fundet død i elevatorskakt

Da politiet kom til stedet var Joh Ceruto af ukendte årsager nøgen. Han kunne ikke forklare hvorfor, men hans advokat mener, at det kan være fordi, at de forlod hjemmet i sådan en hast, at han ikke nåede at klæde sig på.

I retten læste afdøde Lisa Smiths mor, Kerri-Anne Smith, en såkaldt offer-erklæring højt.

- Det sværeste, jeg har måttet gøre i mit liv, er at fortælle mine børnebørn, at deres mor er død, og at de aldrig vil få hende at se igen. Blake forstår ikke, hvorfor hans mor tog op til himlen og tog hans lillebror med, uden at tage ham med. Han har spurgt, om hans mor elskede hans bror mere end ham, sagde hun i retten.

Læs også: 41-årig mand flåede dele af sine kønsdele af i svamperus

John Ceruto gav familien en undskyldning i retten.

Han har siden ulykken siddet i husarrest. Han har siden fået en ny kæreste, som han er blevet forlovet med. Hans og LIsa Smiths to børn bor nu ved hendes forældre.

På fredag falder der dom i sagen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med