Nøgenbillede: Lisbeth Østergaard smider tøjet på magasinforside

Denne måneds nummer af forældremagasinet Gravid har en afklædt Go' aften Danmark-vært Lisbeth Østergaard på forsiden. Den 34-årige tv-vært har valgt at lave en "Demi Moore" ved at smide det meste af tøjet og vise sin gravide krop frem. Billedet kan ses nederst på siden.

Lisbeth Østergaard er gravid i 6. måned med sit og kæresten Ralf Christensens første barn, som kommer til verden til marts.

Læs ogsåLisbeth Østergaards graviditets-craving: Tang

Til magasinet Gravid fortæller den 34-årige tv-vært, hvorfor hun valgte at stille op uden tøj på en magasinforside.

- Nøgen og nøgen ... Hvis det skulle gøres, var det der. Jeg kunne aldrig finde på at smide tøjet i et mande- eller drengerøvsblad, hvor fokus og ideen bag helt sikkert ville være anderledes. I GRAVID handler det på ingen måde om sex, som skal sælge, men om noget smukt, frugtbart og ganske naturligt. Fordi fokus er det rette, sagde jeg ja. siger Lisbeth Østergaard, der er stolt over sin gravide krop.

Og resultatet, forsidebilledet, som resten af Danmark kan se, er Lisbeth Østergaard ganske tilfreds med.

Læs også: Protest mod Photoshop: Keira Knightley viser sine bare bryster

- Jeg tænker, at fotograf, stylist og makeupartist er virkelig dygtige! Nej, jeg tænker, at det er et fint og flot billede. Enkelt og ligetil. Det er ikke, fordi jeg står splitter Hans Jørgen, og man kan se mine bryster og så videre − så jeg er helt okay med det, siger siger Lisbeth Østergaard til Gravid.

Lisbeth og Ralf, som bor i lejlighed på Amager, venter en lille dreng, afslørede parret for kort tid siden. Det nye nummer af Gravid udkommer i morgen torsdag den 5. februar. 

Se hele forsiden her:

 

Dagens Gossip