Nordic Fight Night i Tre-For Arena

Elo Christoffersen

|

14/09/2013

Dagens topnyheder

Lørdag den 19. oktober står der europæisk topboksning på programmet i Tre-For Arena i Kolding.

Det er tyske Team Sauerland, som har valgt Kolding til Nordic Fight Night, som blandt andet kommer til at omfatte en EM-titelkamp i let sværvægt mellem den ubesejrede svensker, Erik Skoglund og den danske veteran Lolenga Mock.

Stævnet kommer også til at byde på en dansk duel mellem Kim Poulsen og Puriya Haidari.

- Vi er begejstrede over at komme til Kolding, siger promotor Nisse Sauerland og tilføjer:

- Ved Nordic Fight Night bokser de bedste boksere fra Danmark, Sverige og Norge, så der er lagt op til et spændende program i Tre-For Arena.

Læs også: KIF Kolding-profil ude med alvorlig skade

Nordic Fight Night er et projekt, der ønsker at fremme boksning yderligere på lokationer rundt om i Danmark. Team Sauerland præsenterer de største stjerner og de mest lovende boksetalenter, mens Viasat Danmark, Norge og Sverige sender live sammen med en masse andre tv kanaler rundt om i verden.

TV-stationernes interesse samler sig ikke mindst om EM-titelkampen, som bliver ungdommen mod erfaringen, når 22-årige Erik Skoglund, WBC ungdoms let sværvægts mester, udfordrer den erfarne veteran, Lolenga Mock. Vinderen vil blive internationalt anerkendt.

- Det føles godt at kæmpe om EM-titlen. Det er et stort skridt i den rigtige retning, og jeg er klar. Lolenga Mock er en hård modstander, der har været i gamet i lang tid. Jeg har set hans seneste kamp fra i år, og den var meget imponerende. Jeg skal være på tæerne i alle 12 runder, men jeg ved, at jeg har evnerne til at slå ham, siger Erik Skoglund.

Lolenga Mock fortæller:

- Det bliver en god kamp. Skoglund er en talentfuld bokser og teknisk meget god. Men jeg slår ham.

Det er efterhånden en del år siden, at Tre-For Arena har dannet rammen om international boksning. Så den nye direktør på stedet, Hugo Kold, glæder sig til at kunne byde såvel bokserne som publikum velkommen. Han glæder sig endvidere over, at Team Sauerland, som står bag alle de store boksestævner i Europa, har valgt at afvikle Nordic Fight Night i Kolding.

- Vi betragter det som en stor tillidserklæring, at Team Sauerland har valgt at placere stævnet hos os i Kolding, og vores mål er at afvikle det så topprofessionelt, at Tre-For Arena også fremover vil komme til at danne rammen om store, internationale boksestævner, lyder det fra Hugo Kold.