Nordjyske landsbyboere fik nok: Da listetyve kom tilbage fjerde gang, stod de klar med skruetrækkeren

De lokale fik nok, efter tyve flere dage i streg havde stjålet penge fra en jordbærbod i Saltum.

Tirsdag aften fik de vakse mennesker sat en stopper for tyveriet med en særdeles effektiv civil anholdelse. Det skriver TV2 Nord. http://www.tv2nord.dk/artikel/borgere-fik-nok-laaste-tyv-inde-i-jordbaerbod

De to mistænkte ankom i bil omkring klokken 20.35. Men denne gang var borgerne forberedte. Den ene mand forlod bilen og brød ind i jordbærboden, og de lokale spærrede ham inde i boden ved at skrue en træplade fast på døren.

Borgernes håndfaste handling sendte medgerningsmanden på flugt i bilen. Få øjeblikke senere forulykkede bilen dog, og den mistænkte fortsatte over en mark til fods.

Politiet kom til stedet. De havde taget en hund med. Det lykkedes hurtigt den at opspore og pacificere den mistænkte. Manden inde i jorbærboden var noget nemmere at anholde.

- Det var super godt arbejde, at folk de selv tog ansvar. Det er vi altid taknemmelige for, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Carsten Kjær.

Læs også: Landmand ser bil holde ind i kanten af marken - så bliver han stiktosset

De to anholdte er to mænd fra Brønderslev på henholdsvis 20 og 28 år. De er nu sigtet for alle tyverierne i jordbærdboden.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip