Nordmænd smugler øl som aldrig før

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores norske broderfolk elsker at drikke øl, når de er i Danmark, men nye tal fra det norske toldvæsen viser, at nordmændende også er blevet særdeles glade for at drikke det hjemme. 

Det norske toldvæsen har hvertfald kunne konstatere, at de i 2014 beslaglagde mere end 100.000 liter øl ved grænserne i forhold til 2013, skriver NRK

Ifølge told- og afgiftsdirektør, Bjørn Røse, sælges det ulovlige øl især på arbejdspladser og restauranter. 

Vil stige yderligere

Der var et lille fald i antallet af beslag, men den norske told- og afgiftsdirektør tor kun, at tallene vil stige fremover. 

- Vi ser, at den store vækst i vores beslaglæggelser fortsætter. En grund kan være, at alkohol i modsætning til narkotika ikke er ulovligt. Og så kan selv små prisforskelle mellem lande give smuglerne så stor profit, som gør at smugleriet foregår, siger Bjørn Røse til NRK. 

Ifølge det norske toldvæsen kommer det smuglede øl oftest fra Østeuropa. 

De to største beslaglæggelser af øl i 2014 skete den 10. maj og 1. juni, hvor to lastbiler blev stoppet med hver omkring 20.000 liter ulovlig øl. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip