Nordsjællands Politi svarer på spørgsmål på Facebook

Nordsjællands Politi gentager i dag successen, hvor borgere kan stille spørgsmål på Facebook. I dag er emnerne indbrud og tricktyverier.

Mellem klokken 12 og 15 sidder betjente klar ved tasterne, og denne gang bliver det i samarbejde med projektlederen fra projekt Nabohjælp fra Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden, som også vil svare på spørgsmål.

Nordsjællands Politi ønsker i samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd, at forebygge antallet af indbrud.  Det er derfor vigtigt, at borgerne selv bidrager og sikrer deres hjem mod indbrud og er opmærksomme på mistænkelige forhold i deres lokalområder.

Nordsjællands Politi vil også svare på spørgsmål omkring tricktyverier. De som udsættes for et tricktyveri, er ofte ældre personer, som bor alene.

Nordsjællands Politi gik som den første politikreds i landet på Facebook den 13. september og den 20 november benyttede 100 borgere af, at komme i dialog med politet..

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip