Nordsjællands Politi vil chatte på Facebook om indbrud

Nordsjællands Politi var  som den første politikreds i landet på Facebook den 13. september 2012, og det var så stor en succes, at man nu vil gøre det igen.

- Det har givet os en rigtig god føling med hvad borgerne synes er interessant, og hvor vi kan få bidrag fra borgerne til vores daglige arbejde, lyder det fra politikommissær Henrik Rasmussen.

Her har man selvfølgelig også et stort fokus på at bekæmpe det desværre store antal af indbrud, som især de nordsjællandske borgerne rammes af. Det er derfor vigtigt, at borgerne selv bidrager og eksempelvis sikrer deres hjem mod indbrud og er opmærksomme på mistænkelige forhold i deres lokalområder.

Tirsdag d. 20 november 2012 i tidsrummet kl. 17.00 – 20.00 vil det derfor være muligt for borgerne på Facebook at stille spørgsmål omkring indbrud.

Man håber rigtig mange borgere har lyst til at benytte sig af muligheden, fordi sammenholdet kan være med til at hindre mange indbrud.

- Vi har nøje fulgt med i borgernes kommentarer på Facebook, og kan se at der er en generelt nysgerrighed til vores arbejde. Det er vi selvfølgelig meget glade for, og vi er nu klar til at tage skridtet lidt videre i hvert fald for nogle timer, hvor vi åbner Facebook op og besvarer borgernes spørgsmål omkring indbrud, siger Henrik Rasmussen.

- Når vi i tre timer åbner Facebook op vil der sidde tre kompetente politibetjente, som vil besvare spørgsmål omkring indbrud. Hvis der er spørgsmål, som betjentene ikke kan nå at besvare vil de efterfølgende blive besvaret og lagt ud på Nordsjællands Politis hjemmeside, lover han.

Synes du politiet er gode nok til at bruge de sociale medier i kampen mod forbryderne?

 

Dagens Gossip