Norsk stjerne advarer Danmark: Vi er bedre nu

Skrevet af admin

|

11/12/2014

Dagens topnyheder

Det danske kvindelandshold har slået Norge to gange i løbet af de seneste to måneder, men det skal man ikke lægge noget i, når de to lande mødes igen ved håndbold-EM torsdag aften.

Det mener den norske stregspiller Heidi Løke, der slår fast, at hendes hold er væsentlig bedre nu end for bare to uger siden, da Danmark vandt med tre mål i Golden League.

- Vi har vist i de første to kampe ved EM, at vi er blevet bedre, siger Løke, der til daglig passer stregen i den ungarske storklub Györ.

Norge indledte turneringen med en overraskende stor sejr over Rumænien på 27-19 og fulgte op med at slå Ukraine med 34-23.

Heidi Løke er dog forberedt på, at der venter en tæt kamp i Fönix Hall i Debrecen.

- Vi kommer til at møde et godt dansk hold, og vi har jo tabt til dem de seneste gange, vi har spillet imod dem, så vi må forberede os godt.

- Danskerne var bedre end os i de to kampe, vi spillede mod dem i efteråret, men vi er klar til at give dem kamp.

- Danmark har gennemført generationsskiftet lidt før os og har været lidt længere fremme, men fra første kamp ved EM har vi fået sat forsvaret og har løbet kontra, og det er det, vi er gode til. Jeg tror, det bliver en hård og jævnbyrdig kamp, siger Heidi Løke.

De danske spillere mener, at Norge er svækket på målvogterposten, efter at Kari Aalvik Grimsbø har måttet rejse hjem med en knæskade. Men det er ikke noget stort tema i den norske lejr.

- Det er ærgerligt, at hun blev skadet, men der er jo ikke så meget, vi kan gøre ved det. Vi har to gode målvogtere, og jeg tror ikke, det bliver det store problem, siger Heidi Løke.

Før kampen torsdag aften topper Norge EM's gruppe B med fire point, mens Danmark følger efter med tre.

/ritzau/