Norwegian-parter er villige til mødes igen

De stridende parter i Norwegian-konflikten melder sig klar til nye samtaler, efter at flyselskabets ledelse og de strejkende piloter tidligt lørdag gik fra hinanden uden at være nået frem til en løsning på et maratonmøde.

Det skriver nyhedsbureauet NTB, som oplyser, at Norwegian har indkaldt til pressemøde i hovedkontoret på Fornebu, Oslos lufthavn, klokken 13.

De strejkende havde inden lørdag middag ikke taget konkrete initiativer til at mødes med flyselskabet.

Men over for NTB oplyser piloterne, at der er vilje til at genoptage drøftelserne allerede lørdag, hvor det anslås, at 20.000 passagerer bliver ramt af den fortsatte pilotstrejke.

Halvor Vatnar, leder for Norwegian Pilot Union (NPU), udelukker ikke nye forhandlinger lørdag. Samme melding kommer fra formanden for piloternes fagforening Parat, Hans-Erik Skjæggerud, som er klar til at forhandle, såfremt selskabet ønsker det.

Det kan noget tyde på, da Norwegian lørdag morgen har anmodet piloterne om at genoverveje det fremsatte tilbud og møde frem til nye forhandlinger.

Det fremsatte tilbud giver ifølge selskabet samtlige skandinaviske piloter jobsikkerhed, en garanti for at blive i samme stilling i tre år, samme solide lønbetingelser og ikke mindst giver dem en tilknytning til moderselskabet, som har været selve kernen i striden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip