Nu åbner Danmarks første gratis supermarked

Det er virkeliggørelsen af internetfænomenet tryvertising, hvor man betaler med produktanmeldelser fremfor med kolde kontanter.

Det nye Freemarket åbner den 16. august på Nordre Fasanvej på Frederiksberg. Her vil man fremover kunne erhverve sig diverse dagligdagsvarer, og det med noget så gratis som anmeldelser af produkterne. Det skriver AOK

I praksis kommer det nye supermarked til at fungere på den måde, at kunderne opretter en onlineprofil hos Freemarket. Derefter bestiller man sine gratis prøvevarer, hvorefter de pakkes og sendes til den fysiske butik på Nordre Fasanvej, hvor man kan afhente varerne.

LÆS OGSÅ: 5 vaner, der kan stå imellem dig og økonomisk succes

Man kan dog ikke bare bestille varer og derefter undlade at anmelde produkterne. I det man bestiller, modtager man samtidig en deadline for, hvornår man senest skal have skrevet sin produktanmeldelse.

Hvis man overskrider deadlinen, risikerer man at få lukket sin profil hos Freemarket, samt udelukkelse fra butikken, medmindre man betaler et gebyr.

Men helt gratis er dog så alligevel heller ikke. For at dække udgifterne til den fysiske butik på Frederiksberg, skal man hver måned indbetale 19 kroner for at have sin profil.

LÆS OGSÅ: Få din løn til at række måneden ud 

Når det er gjort, får man adgang til 10 gratis produkter om måneden, samt tre gavekort og rabatter hos udvalgte producenter.

Hvis du er interesseret i at læse mere om det nye gratiskoncept, så kan du læse mere på www.freemarket.nu. 

 

Dagens Gossip