Nu er Allan Simonsen favorit hos bookmakerne

Der har sjældent været så meget debat i Vild med dans, som den furore, den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen har skabt. For selvom han har haft svært ved at sætte fødderne rigtigt i konkurrencen, så har tv-seerne i den grad taget ham til sig.

Det kan nu ses hos bookmakerne, der for første gang tror på, at den klejne nydanser kan gå hele vejen.

Hvis Simonsen og hans partner Sofie Kruuse vinder Vild med dans giver de pengene 3,50 gange tilbage. Og det er altså en del mere, end hvis man sætter opsparingen på for eksempel skuespillerinden Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen. De giver pengene hele 16 gange tilbage, hvis de løber med sejren.

- Der er så meget hype om Allan Simonsen. Nu er det ikke en dansekonkurrence mere. Nu handler det mere om, at Danmark vil have, at Allan Simonsen skal vinde. Der bliver skrevet om det alle steder, så vi har ham som favorit nu, siger Jan Trier, der er oddsætter hos Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Fredag efter fredag, stryger Allan Simonsen stille og roligt forbi omdans, for selvom dommerne giver ham bundkarakterer, så er seerne uenige og hjælper ham videre.

- Når det så er sagt med al hypen, så må vi medgive, at Allan Simonsen også bliver dygtigere hver uge. Og så virker han mere afslappet i forhold til i starten. Det spiller også ind på vores vurdering, sige Jan Trier.

Skuespillerinden Maria Lucia, der ellers fra begyndelsen var udnævnt som den store bookmaker-favorit, måtte forlade programmet som en af de første.

Sådan ser oddsene ud:

Allan Simonsen og Sofie Kruuse 3,50 Mads Laudrup og Claudia Rex 4,00 Mie Skov og Mads Vad 4,00 Mette Blomsterberg og Michael Olesen 4,50 Uffe Holm og Karina Frimodt 5,50 Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen 16,00

Newspaq

 

Dagens Gossip