Nu er det helt officielt, piger: George Clooney sagde ja lørdag aften

En af verdens måske mest berømte ungkarle, George Clooney, har efter sigende tidligere svoret aldrig at blive gift igen. Lørdag aften brød han det løfte, da han sagde ja til sin britiske forlovede, Amal Alamuddin, ved en ceremoni i Venedig.

- Det er bekræftet. De blev gift lørdag aften i Venedig, skriver George Clooneys talsmand, Stan Rosenfield, i en e-mail til nyhedsbureauet Reuters.

Det var ellers ventet, at den dobbelt Oscar-vindende amerikanske skuespiller og hans forlovede, som er menneskerettighedsadvokat, ville lade sig vie mandag på rådhuset i Venedig.

Det celebre bryllup har sat den maleriske, italienske by på den anden ende. Brylluppet havde verdensstjerner på gæstelisten som hollywoodskuespillerne Matt Damon, Brad Pitt og Angelina Jolie, rockstjernen Bono og supermodellen Cindy Crawford.

Lørdag aften blev verdensstjernerne fragtet over Venedigs Grand Canal til det 450 år gamle Palazzo Papadopoli, hvor brudeparret havde inviteret til reception og fest på luksushotellet Aman Canal Grande Venice.

Under massiv bevågenhed fra verdenspressen og nysgerrige tilskuere i forbipasserende gondoler, ankom gommen til festen i en taxabåd sammen med venner og familie og vinkede til de mange tilskuere.

Gæsterne fik serveret champagne og canapéer i haven ved den syvstjernede restaurant.

Ifølge avisen The Guardian blev den udvalgte skare budt velkommen af et strygeorkester, mens den amerikanske sanger Lana del Rey senere skulle have givet sin version af Nat King Coles When I Fall In Love akkompagneret af en jazz trio.

Gæsterne fik ifølge avisen serveret en fem-retters middag med blandt andet citron risotto med hummer på menuen.

Bruden Amal Alamuddin, der kom til Storbritannien fra Libanon som treårig, har blandt andet repræsenteret stifteren af WikiLeaks, Julian Assange, i sit virke for menneskerettighedsorganisationer.

Clooney har været gift en gang tidligere med skuespilleren Talia Balsam, der blandt andet medvirker i tv serien "Mad Men". Parret blev skilt i 1993 - umiddelbart før Clooneys store gennembrud som globalt sexsymbol i tv-serien "ER".

Ifølge Reuters skal George Clooney efter sin skilsmisse have indgået et væddemål med skuespillerkollegaen Michelle Pfeiffer om, at han ville forblive single. Indsatsen var efter sigende 100.000 dollar.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip