Nu er det slut: Populær Street Food lukker efter 6 år

Skrevet af Nicolai Steinicke

08/12/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Efter flere år er det nu slut.

Dagens topnyheder

I en meddelelse torsdag aften annoncerede Street Food Vejle, via et Facebook-opslag, at de trækker stikket og lukker om to uger.

Den populære spiseplads, der har eksisteret siden begyndelsen af 2018 og består af fire-fem madboder på Dæmningen, takker nu af efter næsten 6 år.

I en følelsesladet afskedserklæring reflekterer de over den fantastiske rejse, de har haft, skriver VAFO.

"Rejsen slutter efter snart 6 år. 
Det har været en fantastisk tur med flere dejlige oplevelser end vi kunne have turdet drømme om", skriver Street Food Vejle på Facebook.

Selvom Dæmningen mister sit street food-marked, forsikrer Street Food Vejle, at vejlenserne stadig vil støde på street food-boder i andre dele af byen.

"Vi kører på frem til 𝗱. 𝟮𝟮/𝟭𝟮, hvor vi har sidste åbningsdag og hvor I alle er meget velkommen. Derefter overdrager vi nøglerne til lokalerne og et nyt spændende madkoncept får lov til at starte deres rejse. Vi ønsker dem held og lykke", skriver de og fortsætter:

"Vi vil stadig afholde Street Food Outdoor, vores madfestival fra i sommers og andre diverse mad events ud af huset, så I vil stadig møde os til events derude."

Den sidste åbningsdag er altså planlagt til den 22. december. Efter at have sagt farvel vil de overdrage nøglerne til lokalerne til et nyt, spændende madkoncept, der får lov til at starte deres egen rejse.

Street Food Vejle ønsker held og lykke med starten på et nyt kapitel.

Du kan læse hele opslaget herunder.