Nu får dansk målmand endelig sin supermodel

Skrevet af admin

03/06/2014
De har været forlovede siden januar 2014, men nu ser det ud til, at ægteskabet mellem den danske fodboldmålmand hos Manchester United, Anders Lindegaard, og topmodellen, svenske Missé Beqiri er en realitet.Det afslører en ven af parret, sangerinden Saseline Sørensen, gennem en række billeder på det sociale billedmedie Instagram. Her kan man også se, at det kommende brudepar har valgt at lægge festlighederne på den eksotiske ferieø Mauritius i det Indiske Ocean. - Godmorgen udsigt, skriver Saseline Sørensen til et billede af hotellets svømmepøl, og afslører i sine hashtags, at der er tale om dagen før parrets store dag, der altså skal stå onsdag den 4. juni.Et andet billede af den vordende brud og tre gode veninder er næsten endnu mere afslørende.- "Bride2Be" (den kommende brud, red.) skubbes i poolen, skriver sangerinden.30-årige Anders Lindegaard og Missé Beqiri blev forældre til en søn, Julian, i december 2012.Newspaq

Dagens topnyheder

De har været forlovede siden januar 2014, men nu ser det ud til, at ægteskabet mellem den danske fodboldmålmand hos Manchester United, Anders Lindegaard, og topmodellen, svenske Missé Beqiri er en realitet.

Det afslører en ven af parret, sangerinden Saseline Sørensen, gennem en række billeder på det sociale billedmedie Instagram. Her kan man også se, at det kommende brudepar har valgt at lægge festlighederne på den eksotiske ferieø Mauritius i det Indiske Ocean.

- Godmorgen udsigt, skriver Saseline Sørensen til et billede af hotellets svømmepøl, og afslører i sine hashtags, at der er tale om dagen før parrets store dag, der altså skal stå onsdag den 4. juni.

Et andet billede af den vordende brud og tre gode veninder er næsten endnu mere afslørende.

- "Bride2Be" (den kommende brud, red.) skubbes i poolen, skriver sangerinden.

30-årige Anders Lindegaard og Missé Beqiri blev forældre til en søn, Julian, i december 2012.

Newspaq