Nu flytter beboerne: Intet mobilsignal i ikonbyggeri i Aarhus

Højhuset Isbjerget, som ligger i den nye bydel på Aarhus Havn, er ved at miste en del af sine beboere. Det nye, moderne byggeri har fået masser af opmærksomhed og international anderkendelse, men det bliver ubetydeligt, hvis det ikke dækker et af beboernes vigtige behov.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mange af lejerne har nemlig klaget over, at der ingen mobildækning er i deres lejligheder. Og i en tid, hvor de fleste er afhængige af mobiltelefonen til både samtaler, mails og Facebook, betyder det, at beboerne nu er begyndt at flytte fra Isbjerget igen. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

LÆS OGSÅ: Nye bydele i København og Aarhus bliver til

- Det var en af grundene til, at jeg flyttede fra Isbjerget. Det er nogle superlækre lejligheder, men det duer ikke, at man ikke kan kommunikere med familie, venner og arbejde, når man er hjemme, siger håndboldspilleren Nikolaj Veje Rasmussen til avisen.

Ejeren af Isbjerget, Pension Danmark, er fået sat en ekstra mobilmast op ved bygningen, men det har ifølge beboerne ikke gjort nogen afgørende forskel på signalet. Nu har flere fået nok og er på vej væk. 

 

Dagens Gossip