Nu kan du slikke missen uden at få hår i munden

Nils Würtzenfeld

426 uger siden

|

18/05/2016

Dagens topnyheder

Verdenshistorien har været spækket med store opfindelser.

Lige fra hjulet til dampmaskinen og fra automobilen til computeren.

Nu er der imidlertid en ny, og muligvis ligeså storslået, opfindelse på gaden til alle de katteejere, der altid har gået med ønsket om at gengælde deres kæledyrs affektion i særlig grad.

Som bekendt er katte glade for at spinde, for at knurre og for at slikke - sidstnævnte både som en rengøringsfunktion, men også at slikke sin ejer som et tegn på hengivenhed.

Men selvom du måtte holde helt ustyrlig meget af din kat, så er det nok de færreste, der vælger at sætte tungen på dyret for at gengælde din kats kærelighederklæringer.

Nu er der imidlertid rigtig godt nyt. For hvad der må formodes at være klodens klogeste hoveder, har nu opfundet The Licki Brush (slikke børsten), som man kan putte i munden - på sig selv vel at mærke - og dermed nænsomt slikke sin kat lige hvornår (og hvor) man ønsker.

Børsten er udformet som en falsk tunge og består af en ru overflade, der eftersigende skulle minde om en kats egen tunge. Du kan dermed hjælpe med at børste din kats pels og samtidig vise dit kæledyr den kærelighed, som den altid har fortjent.

I videoen herunder kan du se, hvordan vidunder-opfindelsen virker.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: