Nu kan husejere snart forsikre deres boliglån

Danskerne har længe kunnet købe sig til en ekstra lønforsikring for at sikre levestandarden, hvis jobbet skulle ryge sig en tur. Nu bliver det snart også muligt at forsikre boliglånet, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Totalkredit er på vej med realkreditlån med en forsikring tilknyttet, som betaler huslejen i tilfælde af arbejdsløshed eller sygdom.

- Vi vil gerne udvikle et realkreditlån, hvor der er en billig forsikring tilknyttet, siger Troels Bülow-Olsen, administrerende direktør i Totalkredit, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

- Det sikrer vores kunder i tilfælde af arbejdsløshed, sygdom eller skilsmisse. Det er et produkt, vi arbejder på sammen med de lokale pengeinstitutter, siger han.

Konkurrenten BRFkredit, der er blevet købt af Jyske Bank, overvejer at følge trop.

For BRFkredit er udfordringen, at det skal give mening for kunden tidsmæssigt at koble køb af forsikring og bolig sammen, siger Lars Sandberg, direktør i BRFkredit.

- Det er mit indtryk, at alle har overvejet at lancere realkreditlån, som indeholder elementer af forsikringer.

- Hvis BRFkredit skal gå den vej, skal det i givet fald være for at løse et problem for kunderne, og det er derfor kun relevant, hvis vi kan gøre det bedre eller billigere end de eksisterende forsikringsløsninger, siger Lars Sandberg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip