Nu kommer Harry Potter 8

Næste sommer kan fans af Harry Potter få sig en tiltrængt dosis af den populære troldmand.

Potter-mor J.K. Rowling har nemlig dels givet lov til og desuden hjulpet med at skrive en synopsis til et teaterstykke, som bliver en opfølgning på bøgerne, der kom i syv bind. Det skriver Pottermore.com

Teaterstykket får titlen “Harry Potter and the Cursed Child”. Det skal opføres i Londons West End. Historien er blevet til i et samarbejde mellem J.K. Rowling og Jack Thorne, mens den vil blive instrueret af den prisbelønnede instruktør John Tiffany. Stykket fortsætter, hvor bøgerne slap.

Til sidst i den syvende bog stod Harry Potter på perron 9 3/4 og vinkede til sin ældste søn, der skulle på den magiske kostskole Hogwards. Det næste kapitel i sagaen om troldmanden vil handle om hans liv efter det.

I synopsen står der blandt andet, at det altid har været svært at være Harry Potter, men at det “ikke er meget lettere nu, hvor han er en stresset ansat i Magiministeriet, en ægtemand og far til tre børn i den skolesøgende alder”.

Det lader altså til, at Harry Potter har nok at kæmpe med, selvom han er sluppet fri af kløerne på Lord Voldemort.

Læs også: Danske Harry Potter-fans vil købe ægte troldmandsslot for 6,3 mio. kr.

Stykket bliver i to akter. Der vil være over 30 skuespillere på scenen. Hvem der skal spille rollerne, er endnu ikke offentliggjort.

- Det er meget spændende at udforske Harrys verden på en helt ny måde gennem teatret. Samarbejdet omkring historien er spændende for os alle, og vi kan ikke vente på at præsentere den ottende historie på Palace Theatre næste sommer, siger J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany i en fælles udtalelse.

Billetterne til stykket kommer til salg den 28. oktober. På fansiden kan man dog allerede nu skrive sig på en venteliste, så man kan købe billetterne før det officielle salg går i gang.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip