Nu sælger Silas Holst: “Det er meget spændende”

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

'Vild med dans'-stjernen kan se frem til at score millioner.

Sammen med sin regnbuefamilie, bestående af eksmanden, Johannes Nymark, og moderen til deres to børn, Louise Mahnkopf, har Silas Holsst valgt at sætte sit hjem i Husum i København til salg.

Læs også

Skoleelever lavede syrebomber: Hundelufter og hund fik ætsninger

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at familien forsøger at komme af med huset. Efter en kort pause fra boligmarkedet er det 186 kvadratmeter store murstenshus igen til salg. Denne gang til 5.750.000 kroner, hvilket er 45.000 kroner billigere end sidste udbudspris.

Til Ekstra Bladet forklarer 'Vild med dans'-stjernen, at “det er meget spændende”, og familien har fundet noget andet, de godt vil bo i. 

Skal sælge inden

Men før familien kan købe nyt, så skal det 186 kvadratmeter store murstenshus sælges. De fremtidige planer vil han ikke afsløre, men han forklarer, at det er planen, at regnbuefamilien fortsat skal bo under samme tag. 

Huset købte familien tilbage i 2014 af Britt Bendixen, dommer i 'Vild med dans', for tre millioner kroner. Hvis det lykkes at sælge til prisen på 5.750.000 kroner, så kan der altså scores millioner på salget.

Læs også

Koldt på toppen: Thulesen Dahl blev ydmyget

 

 

 

Dagens Gossip