Nu stiger coronatallene igen

Skrevet af webmaster

08/10/2020
Foto: Frederic Dides/SIPA/Ritzau Scanpix
Foto: Frederic Dides/SIPA/Ritzau Scanpix
Da der i går blev afholdt pressemøde i Eigtveds Pakhus, fortalte sundhedsminister Magnus Heunicke, at det går den rigtige vej, og at tallene var faldet.

Dagens topnyheder

Således var der ‘kun’ 331 nysmittede ud af knap 22.000 testede personer i går, men desværre så steg disse tal igen igen i dag, trods færre testede.

Statens Serum Institut oplyser her klokken 14.00, at der i løbet af de seneste 24 timer er blevet førstegangstestet 19.574 personer. Ud af disse er der blevet bekræftet 446 nye smittetilfælde i Danmark.

Tallet har været højere i slutningen af september, og dermed er det ikke faretruende, men der er ingen tvivl om, at sundhedsmyndighederne meget gerne ser tallet falde endnu mere, inden vi for alvor tager hul på både efteråret og vinteren.

Antallet af indlæggelser er faldet siden i går, hvor der nu er en mindre indlagt. Det betyder, at der i alt er 115 indlagte i Danmark, som er smittet med covid-19. Derudover er der 17 på intensiv, hvilket er to mere end i går. Ud af disse er 14 personer i respirator.

I dagens tal ser vi også, at to personer desværre har mistet deres liv, efter at være smittet med covid-19. Det vides dog ikke, om dødsårsagen har været virussen.