Nu tager kult heavy-band på sidste turné

Onsdag aften bliver begyndelsen til enden for det legendariske heavy metal-band Mötley Crüe. På scenen i Michigan starter bandet nemlig en 72 dages lang nordamerikansk tour, der er optakten til en verdensturné, der slutter i 2015. Herefter pensionerer rockkoryfæerne sig selv med et knockout, forklarer bassisten Nikki Sixx til USA Today:

- Vi er et band af brødre. Vi er på toppen nu. Jeg har længe kigget på mine yndlingsboxershorts og spekuleret på, hvorfor de ikke stoppede for to kampe siden. Nu tager vi vores mesterskabsbælte og går hjem.

Bandet er så sikre i deres beslutning, at de i januar underskrev et juridisk dokument på, at de aldrig nogensinde vil turnere igen. Og beslutningen om at stoppe var for bandet overraskende nem.

- Vi trækker os tilbage på vores betingelser. Ikke på grund af mangel på fans eller uvenskab, uddyber forsangeren Vince Neil.

Når Mötley Crüe spiller deres sidste koncert, har de også været i gang i 35 år. Derfor mener hitmagerne bag nummeret "Home Sweet Home", at der skal nye, unge kræfter ind på heavy metal-scenen.

- Og ingen vil derfor kunne sige: "Se på de gamle fyre, de skulle være stoppet for længst!" siger trommeslager Tommy Lee.

Trods pensioneringen åbner Nikki Sixx dog muligheden for en reunion på enten én af to betingelser: hvis de bliver optaget i rock and roll'ens Hall of Fame, eller hvis de modtager en æres-Grammy.

- Så ville vi børste støvet af og vise, hvad vi er lavet af.

Rockpionererne har solgt 80 millioner albums på verdensplan blandt andet med pladerne "Dr. Feelgood", "Saints of Los Angeles" og "Girls, Girls, Girls".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip