Numse-rapper drømmer om børn

Når hun ikke rapper, ryster sin enorme bagdel eller sidder ved dommerbordet i tv-programmet "American Idol", drømmer Nicki Minaj om noget helt andet end musik.

Hun drømmer om at få et barn. Den kontroversielle "Anaconda"-stjerne har nemlig ikke lyst til et liv, hvor hun aldrig når at stifte en familie.

- Jeg vil ikke arbejde hele livet væk uden nogensinde at opleve glæden ved at have en familie. På et tidspunkt vil jeg gerne tage en pause fra musikken for at dedikere min tid og energi på et barn, siger den 31-årige musiker til den italienske udgave af VOGUE.

Først har hun dog lige et professionelt mål, hun skal nå: Hun vil tjene 500 millioner dollars og sætte et permanent aftryk på musikkens verden.

- Jeg vil opbygge et musikalsk imperium. Jeg har set mænd som Dr. Dre og Jay-Z gøre det, og nu er det en kvindes tur, siger hun.

Og den populære rapper er godt på vej mod sit professionelle mål. Hun var således den første kvinde, der nogensinde kom på magasinet Forbes' over bedst betalte rappere i verden, efter hun i 2013 tjente 29 millioner dollars.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip