Ny angriber sparker Randers op på førstepladsen

08/08/2014

Randers FC slog fredag aften FC Vestsjælland med 1-0 på hjemmebane. Kronjyderne dominerede kampen fra første start til slut, men gjorde det uden at imponere.

Sejren blev sikret i overtiden, da Randers’ nye angriber Mikael Ishak hamrede bolden i kassen og scorede det forløsende sejrsmål.

Ishak kom på banen fra anden halvlegs start i stedet for Viktor Lundberg og har altså fået sig en fornem start på tilværelsen i Randers.

Den svenske angriber er hentet i italienske Parma og er udset som erstatning for sidste sæsons topscorer, Ronnie Schwartz.

Fredagens sejr betyder, at Randers stryger op på Superligaens aktuelle førsteplads med ni point efter fire runder. FC Vestsjælland ligger forsat nummer otte med fire point.

Hjemmeholdet var bedst og lignede et hold, der havde tænkt sig at rejse sig oven på mandagens nederlag i Herning, men alligevel manglede det offensive spil saft og kraft og var usammenhængende.

Det var ikke nogen stor præstation af Superligaens nye førerhold.

Randers havde gode muligheder allerede i første halvleg, da både Mads Agesen og Christian Keller havde gode hovedstødsmuligheder, men begge blev misbrugt.

Martin Svensson burde ligeledes have scoret for Randers kort før tid, da han sparkede til en løs bold i feltet, som strøg et par meter forbi målet.

Derfor lignede det længe, at kampen ville ende 0-0, men den nye dreng i klassen ville det anderledes og sikrede alle tre point til hjemmeholdet.

Meget symptomatisk for gæsternes kamp var deres bedste tilbud, da Anders Due sparkede et hjørnespark direkte på træværket.

Fredagens kamp var den fjerde i historien mellem Randers og FC Vestsjælland, og det er første gang, at Randers trækker sig sejrrigt ud af opgøret.