Ny app: Hvor god er du i sengen?

Hvor god er du egentlig i sengen? Det er der mange, som bekymrer sig om.

Men nu er der hjælp at hente med en ny app til iPhone, der måler din og partnerens bevægelser og lydniveau, skriver Daily Mail. App’en skulle med de to faktorer være i stand til at bedømme, hvor god du er i sengen.

Læs også: Reality-tv: Deltagere bytter sexpartnere

App’en, der hedder ”Spreadsheets”, koster 14 kroner og kan give dig en ret detaljeret oversigt over, hvor god du er til at tilfredsstille din partner.

Den måler, hvor lang tid sexakten tager og overvåger tempoet og frekvensen, mens I dyrker sex. Dermed kan den regne parrets seksuelle rytme ud.

Og det er ikke det hele. App’en har et pointsystem. Tager I et morgenknald giver det 10 point, mens du kan høste 20 point, hvis det sker en søndag.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Ekspert, Peder Kjos er noget skeptisk.

- Jeg er nok lidt mere tilhænger af den gode gamle samtale: "Var det godt for dig, skat, fortæller han til KK.no.

Er lyden en god indikator for kvalitet?

App’en siges at kunne registrere den maksimale effekt per minut under sexakten. Men er det nok til at bedømme, hvor god du er i sengen?

- Spørgsmålet er, om lydstyrken er en god indikator for kvalitet, og hvis det overhovedet er klogt at måle kvaliteten mod en standard, siger Kjos.

Læs også: Kvinder faker orgasmen af en bestemt grund

Det er mikrofonen på telefonen, der registrerer alle lyde og bevægelser, og derefter giver en statistik og visuel analyse bagefter.

Ifølge producentens hjemmeside er oplysningerne sikret på telefonen, og intet vil blive kopieret eller gemt et andet sted.

Nu er det så bare op til dig, om du vil måles på app’en, der altså findes til iPhone.

 

Dagens Gossip