Ny bog: Bill Clinton har stadig en affære - nu med storbarmet blondine

Så snart Hillary Clinton forlader hjemmet, dukker en storbarmet skønhed med blond hår op på familien Clintons matrikel. Det er Bill Clintons elskerinde, som kommer der så ofte, at livvagterne lader hende komme ind uden det sædvanlige tjek.

Det er i hvert fald påstanden i journalist Ronald Kesslers kommende bog, hvor anonyme Secret Service-agenter afslører familien Clintons hemmeligheder. Ronald Kessler er også manden, der kunne afsløre, at nogle af Obamas sikkerhedsfolk havde købt prostituerede.

New York Post har fået lov at læse dele af bogen.

Læs også: Monica Lewinsky taler ud om Clinton-affæren

Her fremgår det, at elskerinden er venlig og imødekommende og har flere gange haft småkager med til sikkerhedsvagterne. Hun skulle desuden have påfaldende store bryster.

- Det var en varm dag, og hun havde en nedringet top på, og da hun lænede sig frem, var brysterne meget blottede. De så meget struttende og meget nye og meget voluminøse ude. Der er i mit hoved ingen tvivl om, at de var opererede, siger en anonym agent i bogen.

Agenterne har givet hende tilnavnet Energiser.

Læs også: Sexolog: Et blowjob er altså ikke SÅ vigtigt!

De fortæller desuden, at de har en aftale med Hillary Clintons sikkerhedsfolk, som giver besked, når hun er på vej hjem, så elskerinden kan nå at forlade huset.

Hillary Clinton skulle til gengæld være mindre vellidt blandt livvagterne end elskerinden. Hun bliver beskrevet som uhøflig og har aldrig bagt småkager til dem.

Afsløringerne er at finde i bogen The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents (Førstefailien i detaljer: Secret Service-agenter afsløre præsidenters skjulte liv, red.). Bogen bliver udgivet 5. august.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip