Ny Chelsea-manager overværer sjælden sejr

For blot femte gang i denne sæson lykkedes det lørdag for den forsvarende mester Chelsea at vinde en kamp i Premier League.

Hjemme på Stamford Bridge kunne hollænderen Guus Hiddink fra tribunen se de spillere, som han tidligere lørdag blev præsenteret som ny manager for. Han var formentlig glad for, hvad han så.

For Chelsea sprudlede fra begyndelsen i bundkampen mod Sunderland, som hjemmeholdet endte med at vinde 3-1 over.

Allerede efter et kvarter havde holdet scoret to gange. Først stødte forsvarsspilleren Branislav Ivanovic et hjørnespark i mål, og efterfølgende udnyttede Pedro svagt forsvarsspil til at hamre Chelsea på 2-0.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet, og hurtigt blev det til 3-0. Det mål stod brasilianeren Oscar for på et straffespark, som han stille og roligt sparkede ind i sin egen højre side af målet.

Dermed havde Stamford Bridge formentlig glemt alt om eksmanager José Mourinho, der torsdag blev fyret, for en stund.

Assisterende manager Steve Holland havde nemlig fuldstændig styr på kampen, og det betød mindre for stemningen på stadion, at Sunderlands Fabio Borini reducerede efter en dødboldsituation.

Med 3-1-sejren rykker Chelsea op på 18 point for 17 kampe. Det placerer holdet som nummer 15 i rækken, men Newcastle kan gå forbi Chelsea med en sejr senere lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip