Ny diagnose til Juventus-stjerne: Slipper billigt

Juventus og klubbens midtbaneprofil Claudio Marchisio kan ånde lettet op, efter at undersøgelser har vist, at Marchisio ikke er nær så skadet som frygtet.

Fredag formiddag rejste den 29-årige landsholdsspiller ellers hjem fra den italienske landsholdslejr med en nedslående diagnose om et ødelagt korsbånd og udsigten til mindst seks måneders pause.

Men da Marchisio returnerede til Torino, valgte Juventus at gennemføre sin egen undersøgelse, og så blev diagnosen langt mere spiselig.

- Marchisio var igennem en MRI-skanning under ledelse af dr. Carlo Faletti på en klinik i Torino, og testen viste sig positiv. Det kan udelukkes, at det forreste korsbånd er beskadiget, lyder det i en erklæring fra klubben.

Hvad der konkret er galt med Marchisios knæ oplyser Juventus ikke, men skaden skal vurderes "fra dag til dag", så noget tyder på, at den vigtige midtbanemand snart er tilbage på banen igen.

Det var under et træningspas med det italienske landshold fredag, at Claudio Marchisio kom galt af sted.

Et ødelagt korsbånd havde været et hårdt slag for både ham selv og Juventus, der er på vej ind i nogle meget afgørende måneder.

Juventus styrer mod endnu et italiensk mesterskab, og klubben er også klar til kvartfinalen i Champions League, hvor Monaco venter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip