Ny direktør er udnævnt for Naturstyrelsen

Miljøministeriet har udnævnt den 42-årige Hanne Kristensen til ny direktør for Naturstyrelsen.

Hanne Kristensen, der er uddannet cand.scient.pol., kommer fra en stilling som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Her har hun haft direktionsansvar for styrelsens to faglige hovedområder: forbrugerområdet og offentlig konkurrence samt for policy, lovgivning og kommunikation. Det oplyser Miljøministeriet i en pressemeddelelse.

Hanne Kristensen afløser Niels Christensen, der blev fyret kort før jul, efter at der blev fundet en række uregelmæssigheder i styrelsens regnskaber.

- Naturstyrelsen passer på nogle af vores mest allermest fantastiske og værdifulde fælles goder. Det er en meget vigtig samfundsopgave. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en stærk faglig styrelse fyldt med engagerede medarbejdere, siger Hanne Kristensen.

Hanne Kristensen har tidligere arbejdet i Miljøministeriet, senest som kontorchef for Miljøpolitisk sekretariat i departementet.

Derudover har hun været kontorchef i både Skov- og Naturstyrelsen og By- og Landskabsstyrelsen samt fuldmægtig i Miljøstyrelsen og Miljøministeriets departement. Hanne Kristensen har også i sin karriere arbejdet som kommunikationsrådgiver i Operate A/S.

- Med valget af Hanne har vi lagt vægt på at få en stærk, visionær leder, som kan sætte kursen fremadrettet for Naturstyrelsen. Hanne kender jo Miljøministeriet, og jeg er sikker på, at hun er den rette person til at arbejde med Naturstyrelsens fortsatte udvikling, siger Miljøministeriets departementschef, Henrik Studsgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip