Ny drejning i sag om klitoris-dansker: Kvinde træder frem og forsvarer ham

Sagen om den danske våbenhandler, Peter Frederiksen, der er sigtet for at seksuelle overgreb på en række kvinder i Sydafrika, har nu taget en ny drejning.

I går trådte en kvinde frem og fortalte politiet, at hun frivilligt lod sig omskære af danskeren.

- Hun meldte sig selv i går mandag, hvor hun afgav forklaring i sagen, siger efterforskeren Linda Steyn, ifølge News24. 

Kvinden har angiveligt forklaret, at hun frivilligt lod sig omskære af kulturelle årsager, og hun valgte at afgive forklaring som led i et forsvar af den danske våbenhandler, siger Peter Frederiksens forsvarer, Adriaan van Rensburg, ifølge mediet Netwerk24.

Hun skulle have forklaret politiet, at hun kom i kontakt med  Peter Frederiksen gennem hans kone, der også formodes at være blevet omskåret af ham. 

Konen er efterfølgende flygtet til sit hjemland Lesotho, og derfor er parrets to børn nu i varetægt hos de sociale myndigheder i byen Bloemfontein, hvor parret hidtil har boet, og hvor politiet fandt dele fra 21 kvinders kønsdele i Peter Frederiksen fryser.

Der har tidligere været frygt for, at grunden til der ikke har været nogle ofre, der har stillet sig frem, er, at de er døde i forbindelse med indgrebene, men den teori afviser politiet.

- Kvinderne er helt bestemt stadig i live, siger efterforskeren Linda Steyn, ifølge News24, og understreger at det er vigtigt, at medierne fortsat skriver om sagen, så de kan få kontakt til flere af danskerens ofre. 

Peter Frederiksen er sigtet for seksuelle overgreb, besiddelse af ulovligt medicin samt vold og trusler. 

Han er tidligere dømt for ulovlig våbenbesiddelse i Danmark, hvilket angiveligt var årsagen til, han boede i Sydafrika. 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip